Varoluş Dergisi

2021 YILINDA BİZİ NELER BEKLİYOR?

2020 yılına girene kadar yaşadığımız engeller ve problemlerin covid süreciyle tanımının dönüştüğünü varsayarak, bu sıkıntının bizde bıraktığı parçalarını çok çabuk atabilme ümidiyle 2021’in temiz ve engelsiz bir yıl olmasını diliyorum öncelikle..

Eski sistemlerin dünyada köreldiğini, çalışmadığını görmeye başladığımız bu süreçte, bireysel ve toplumsal olarak yeni ve farklı olana geçiş yapıyoruz.  Bu geçiş sürecine uyumlanana kadar ikilemler, insanların yaptırımlara karşı başkaldırılarına ve ayaklanmalarına şahit olacağız. Aklımızda olan ve henüz olmayan her sistem dijital hayatta var olabilecek. İnsan, insan varlığı üzerinde genetik manipülasyona açık olacak. Her şekilde yeni ve her anlamda farklı olana ve akla gelmeyene doğru bir geçiş süreci içindeyiz.

Jüpiter ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumuyla karşıladığımız yeni yıl süreci içinde dinî reformlara, siyasi değişimlere, genetik manipülasyonlara, akla gelmeyen bazı teknolojilerin her şeyin gücü olabileceğine şahit olabileceğiz. Süreç içinde kağıt paralar yerini kripto dijital paralara bırakabilecek. İnternet, bilişim, dijital alanda farklılıklar, bilgilerimizin güvenliği risk ve önem taşıyor. Hükmeden değil, özgürlükçü liderlerin ön plana çıkması beklenebilir.

Tutulmalarla ülkemizin sağlık sektöründe değişimler yapılanmalar, askeri sınırlar, sınırların korunması, hava yolları ve havacılık ile ilgili gündemler yaşanabilir. Ülkeler arası yeni gündemler yaşanabilir, kararlar alınabilir.

Jüpiter ve Satürn’e Uranüs kareleri, bazı büyük siber saldırıları ve depremleri dönemsel olarak tetikleyebilir.

Kova burcu hümanistik yaklaşımı sembolize eder. Ortak noktamız insan olmanın; daha insancıl olabilmeye, insanlığın hakkını vermeye evrilmesi gerekiyor, daha iyi bir evre için. Dolayısıyla bu konu sadece kişinin kendisini değil, tüm insanlığı zincirleme şekilde ilgilendiriyor. Değişimle uyuşmak kapasitemiz kadar mümkün olabilecek elbette. İnsan için değişim kulağa güvenli gelmese de tüm sistemin, düzenin, bireysel hayatımızın, bilincimizin, dünyanın kökten değiştiğini kabullenerek var oluşumuzu sürdürmeye odaklanırsak her şey bizden yana olacaktır diye düşünüyorum..

2021 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Yükselen Koç:

Yurt içi ve yurt dışı yolculuklar, yurt dışı bağlantılı işler, eğitimler, hukuksal meseleler, inanç ve maneviyatı etkileyecek değişimler, kardeşlerin hayatında birtakım yenilikler, arkadaş çevresinde değişimler ve güçlü destekler gündeminizde olabilecektir.

Yükselen Boğa:

Kariyer hayatı, iş alanında değişim-yükselme, toplum önündeki duruş, ailevi konular, yaşanılan alan, iş için yer değiştirme durumları hayatınızda ön planda olabilecektir.

Yükselen İkizler:

İlişkiler, evlilik, ortaklıklar esas gündeminiz olup, ilişkiler üzerinden kimliğinizi tekrar var edebilir, hayatın anlamını ve inancınızı daha fazla sorgulayabilirsiniz, hukuksal alanda meseleler varsa şans sizden yana olabilecektir.

Yükselen Yengeç:

Yeni anlaşmalarla kârlı kazançlar elde edebilir, almayı beklediğiniz paralara artık kavuşabilirsiniz. Evli olanların eşlerinin gelirlerinde artış olabilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmeli ve size iyi gelecek yöntemleri hayatınıza dahil etmelisiniz. Sizden saklanan her konunun önünüze gelebileceği, bazı insanların gerçek yüzünü görebileceğiniz gündemler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Aslan:

Evlilik, ortaklıklar, ilişkiler ile ilgili sorumluluklar içine girebilirsiniz. Doğru yaptığınız ve disipline olduğunuz taktirde bu alan olumlu çalışacaktır. Borsa, döviz alım satımlarında kayıplara açık olunacağından dikkatli olmalısınız.

Yükselen Başak:

Kariyer alanında istediğiniz yere gelebilir, gerçekleştirmek istediğiniz planları harekete geçirebilirsiniz. Alım satım yapabilir, taşınabilirsiniz. Aileniz, aile kökleri, ailedeki erkek figürler, atalardan gelen tüm geçmiş meseleler çözülmek üzere gündeme gelebilir ve bu alanda şifalanma yaşayabilirsiniz.

Yükselen Terazi:

Aşk hayatınız, aşka bakış açınızı disipline edebilecek ilişkiler yaşayabilirsiniz. Çocuğu olanlar onlarla ilgili yeni bir sorumluluk altına girebilirler. Hukuksal konular uzun süre gündeminizde olabilir. Yabancılarla ilgili ortak meseleleriniz olabilir.

Yükselen Akrep:

Kazançlar, ödemeler, size ait olmayan bazı borçlar üstesinden gelebileceğiniz şekilde gündeme gelebilir. Maddiyat ve maneviyat arasında kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz. Gizliliğe merakınız daha fazla olup okült konularla ilgilenebilirsiniz. Miras elde edebilirsiniz. Alım satım, yaşadığınız ev içinde yenilikler yapabilir, ev alabilir taşınabilirsiniz.

Yükselen Yay:

Var olan ilişkinizi evliliğe götürebilirsiniz. İyi giden ilişkiler devam edebilir size hizmet etmeyen ilişkiler bitebilir. Kimliğinizi olumsuz yönde etkileyebilecek kibirden ya da fanatiklikten uzak durmanızda fayda var. Zihinsel yönünüzü etkileyebilecek eğitimler alabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkiniz düzelebilir ve onlardan destek görebilirsiniz.

Yükselen Oğlak:

İş, kariyer alanındaki hedeflerinizde yeni teklifler alabileceksiniz. Farklı ve size anlam katacak işlerden çok para kazanabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın kimlikleri önünüze çıkabilecektir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza iyi gelecek yöntemleri hayatınıza katmalısınız.

Yükselen Kova:

Hayatınıza yeniden şekil vereceğiniz ve sorumluluk alacağınız güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Aşk hayatında kadersel karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. İlişkisi olanlar evlenebilir ve çocuk sahibi olabilirler. Yeteneklerinizi hayata geçirebilecek, hobilerinize vakit ayırabileceksiniz.

Yükselen Balık:

Bilinçaltınızda var olan konular çözülmek üzere kendini belli edebilir. Kendinizi soyutlamak isteyebilirsiniz. Birtakım korkular açığa çıkabilir, kimliğini gizleyen kişiler ve olaylar ortaya dökülebilir. Kendinizi negatif bir psikolojiyle kapatmamalı, size iyi gelen şeylere yönelmelisiniz. İş hayatında eski koşullar değişebilir, buna ayak uydurmak size iyi gelebilecektir. Ev içinde değişiklik yapabilir, ailevi konularla ilgilenebilir yada yeni bir yere taşınabilirsiniz.

Sevgi ve farkındalık dolu mutlu seneler 🤍

 

Yorum yap

İnternet üzerinden dijital yayın hayatına ilk olarak 2013 yılında başlamış olan Varoluş Dergisi, kısa bir aradan sonra şimdi yeniden okurları ile birlikte. Değerli yazarlarımız, Spiritüalizm, Reiki, Yoga, Astroloji ve Yaşam alanlarında, siz değerli okurlarımız için yazıyor…

Arşivler