Varoluş Dergisi

2021 MAYIS AYINDA BİZİ NELER BEKLİYOR?

Senenin en hareketli olduğu mayıs ayının önemli astrolojik etkileri, 11 Mayıs’ta Boğa burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Etkisi 15 gün sürecek. 14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçecek ve temmuz sonuna kadar Balık burcunda olacak.

26 Mayıs’ta ise Yay burcunda bir dolunay olacak. Bu bir Ay Tutulması ve etkileri hayatımızda 6 ay kadar sürecek. Ve 30 Mayıs’ta İkizler burcunda 21 gün sürecek Merkür Retrosu başlıyor.

Yükselen Koç burçları 11 mayıs haftası kazançlarla ilgili yeni fırsatlar elde edecekler. İş alanında yükselme ve yapılan işlerden 15 günlük dönemde verimlilik sağlayabilirler. 14 mayıs itibariyle var olan psikolojik ve ruhsal konularda iyileşme sağlayabilecek ve bu dönemde daha pozitif hissedecekler. 26 Mayıs’ta yurt dışı bağlantılı işlerde yeni kararlar alabilir, yurt dışı yolculukları yapabilirler. Akrabalarla ilgili ilişkiler gündeme gelebilir ve hukuksal konuları olanlar neticelenme yaşayabilirler. 30 Mayıs itibariyle ve sonrasında tüm ay yakın çevreyle ya da kardeşlerle iletişim sorunlar getirebilir. Trafikte önlem almalılar.

Yükselen Boğa burçlarının 11 Mayıs yeni ay ile birlikte dış görünüşleri, duruşları, fikirleri önemli olacak. Hayatlarıyla ilgili yeni başlangıçlar yapabilir ve kalıcı kararlar alabilecekler. 14 Mayıs itibariyle arkadaşlardan destek görebilir, yeni sosyal çevre oluşturabilir ve bir isteklerini gerçekleştirebilirler. 26 Mayıs’taki dolunay ile finansal olarak bir tamamlanma yaşayabilir, borçlarını kapatabilirler, eşlerden gelen paralar da ön planda olacak. Burası bir kapanış evresinde olacak. Sağlığa da dikkat etmek gerek. 30 Mayıs ve sonrası bir aylık dönemde yine kazançlar finans ön planda olacak. Para hesaplarında Merkür Retrosu burada hatalar yaşatabilir.

Yükselen İkizler 11 Mayıs haftası ruhsal olarak yeni çözülmeler yaşayabilir. Hayat boyu kılavuz olacak enerji teknikleri öğrenebilirler. Gizli planda ve kararlı hareket edecek bazı olaylar yaşanabilir. 14 mayısta kariyerleriyle ilgili yeni ve parlak bir döneme girecekler. 26 Mayıs’taki dolunay ile var olan ve kötü giden ilişki ve evlilikler için tamam mı, devam mı kararları alınabilir. Ortaklı işleri olanlar ortaklıklarını sonlandırabilir ve yeni bir düzene geçebilir.30 Mayıs’taki Merkür Retrosu eski konuları gündeme getirebilir haziran sonuna kadar çözmeniz gerekebilir. Spesifik değişiklikler yaşayacakları bir dönem olacak.

Yükselen Yengeçler 11 Mayıs haftası sosyal çevre, hedefler, kariyerin getirilerinde yenilikler elde edebilir. 14 Mayıs itibariyle yurt dışı yolculukları yapabilirler. Manevi alana yönelecekleri bir dönem. Mahkemelik konular iki aylık dönemde kendilerinden yana sonuçlanabilir. 26 Mayıs dolunayı ile çalışma düzenleri değişebilir, yanlarında çalışanlar ile ilgili değişimler yaşanabilir. Sağlıkla ilgili meseleler de devrede olacak. Merkür Retrosu ile arkadan dönen dedikodulara şahit olabilirler. Fikirlerini ortaya koymakta çekingen davranabilirler.

Yükselen Aslan burçlarına 11 Mayıs Yeni Ay’ı iş alanında yeni ani değişimler, yeni sürpriz başlangıçlar yaşatabilir. İş ve kariyer alanında değişimler ön planda olacak. Toplum alanındaki duruş değişime uğrayabilir. 14 Mayıs itibariyle Jüpiter iki aylık dönemde finansal bolluk ve bereket sağlayacak. Beklenilen toplu paralar da elde edilebilir. 26 Mayıs haftası çocuklarla ilgili bir gündemleri olabilir. Spekülatif yatırımlarda kayıplara dikkat etmeli. Kötü giden ilişkilerde bitirme kararları alınabilir. 30 Mayıs Merkür Retrosu ile arkadaşlarla iletişimsel olarak anlaşamama, kendini ifade edememe gibi durumlar yaşanabilir. Bu anlamda geçmiş konular tekrar gündeme gelebilir.

Yükselen Başak burçları 11 Mayıs haftasıyla yeni eğitim programına dahil olabilir, yabancılarla ya da yurt dışıyla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirler. Sosyal medyada, tv de iş yapanlar kalıcı ve güzel dönüşüm sağlayacakları anlaşmalar yapabilirler. 14 Mayıs’taki Jüpiter’in Balık geçişi, yeni bir ilişki başlangıcı yaşatabilir, ilişkisi olanlar sürpriz evlilik yapabilirler. Yeni başlayacak ortaklı işler de verimli olacaktır. 26 Mayıs haftası ailevi konularda meseleler çözülmek üzere ön plana çıkabilir. Bulunduğunuz yerden taşınma kararı alabilirsiniz.30 Mayıs’ta başlayacak Merkür Retrosu ile iş konularında daha önceden verilen kararlar tekrar gözden geçirilebilir. Yeni iş fikirlerini haziran sonuna kadar bekletmekte fayda var.

Yükselen Terazi burçları 11 Mayıs’taki Yeni Ay ile beklenilen finansal konuların çözümü sağlanabilir. Yeni ek gelirler elde edilebilir. Eşten gelen paralar da ön planda olacak. Yeni kalıcı kazanç fikirleriniz olabilir. Psikolojiniz daha iyi olacak bu dönemde. 14 Mayıs’taki Jüpiter Balık geçişi, iş yoğunluğu ve de bolluk bereket sağlayabilir. Sağlıkla ilgili konular şifalanabilir. 26 Mayıs dolunayı ile sonlanması gereken konuların ön plana çıkacağı gözüküyor. Yakın çevreyle iletişiminizde sorunlar olabilir. Sık yolculuk yapılabilir. Kardeşlerle ilişkiler ön planda olacak. Sosyal medyada işi olanlar işleriyle ilgili yeni kararlar alacaklar.

Yükselen Akrepler 11 Mayıs yeni ayıyla ilişkilerin ön plana çıktığı, kalıcı yeni aşk ilişkilerine başlayacakları bir dönem olacak. Ortaklı işlerde bu dönem yapılan başlangıçlar kalıcı olacaktır. 14 Mayıs Jüpiter’in balık burcuna geçişi yine ilişki hayatınıza şans getireceğini gösteriyor. Bu yerleşim çocuk isteyenler için de uygun bir dönem. 26 Mayıs dolunayı, parasal konularda bir karar alacağınızı, bir kazanç kapınızda değişim yaşanacağını gösteriyor. 30 Mayıs Merkür Retrosu finansal konularda daha önce var olan ödemelerde kafanızı yoracak konuları gündeme getirebilir.

Yükselen Yay Burçları 11 Mayıs haftası ile iş hayatında, günlük rutinlerde ve sağlıksal olarak kalıcı bir yenilenmeye gidebilirsiniz. Çalışma ortamında olumlu değişimler yaşanabilir.14 Mayıs-Temmuz arası taşınma, ailevi meselelerde iyileşme, alım satım, psikolojik olarak şifalanma dönemi. 26 Mayıs’taki dolunay yükseleniniz üzerinde gerçekleşiyor. Bu da ikili ilişkileri ön plana çıkaracak. Evliliğe, ilişkiye dair bakış açınızda değişim olabilir. Kendinizle ilgili yeni kararlar alacağınız etkiler taşıyor, yeni kararlar alırken 30 Mayıs Merkür Retrosu’ndaki etkilerle yanılma payı yaşayabilirsiniz, bu anlamda acele etmemekte fayda var.

Yükselen Oğlak Burçları 11 Mayıs Yeni Ay etkisiyle var olan ilişkilerinde iyileşme yenilenme yaşayabilir, ilişkisi olmayanlar yeni ve kalıcı ilişkilere başlayabilirler. Bir hobinizi de hayata geçirebilirsiniz. 14 Mayıs-Temmuz arası Jüpiter Balık geçişiyle keyifli yolculuklar yapabilir, kardeşlerinizden destek görebilir ve onların hayatlarında da iyileşme yaşayabilirsiniz. Yakın çevreyle ilişkiler de bu dönem size olumlu yansıyacak. 26 Mayıs dolunayı sizden saklanan bazı konuları bazı kişilerin iç yüzünü ortaya çıkarabilir, hayatınızdan bazı kişileri çıkarabilirsiniz. Ruhsal olarak sınandığınızı düşüneceğiniz bir tutulma yaşayabilirsiniz. 30 Mayıs Merkür Retrosu ile iş alanında çözülmesi gereken yarım kalmış konular önünüze gelebilir. Bu dönem yeni iş başlangıçlarını ertelemekte fayda var.

Yükselen Kova burçları 11 Mayıs Yeni Ay’ı ile ailevi meselelerde iyileşme yaşayabilirler. Bazıları için taşınma konuları devrede olabilir. Evlerinde ya da aileleriyle daha huzurlu hissedecekleri bir dönem. 14 Mayıs-Temmuz arası yeni işlerden kârlı kazançlar elde edebilirler. Kendilerine daha fazla değer verecekler. 26 Mayıstaki dolunay ile hedeflerinde değişim kararı alabilir, hayatlarından bazı kişileri çıkarabilirler. 30 Mayıs Merkür Retrosu eski ilişkileri tekrar gündeme getirebilir. Bunun başlangıcından çok kendinize katkı sağlayacak hobilerle ilgilenmek daha pozitif etki sağlayacaktır.

Yükselen Balık burçları 11 Mayıs Yeni Ay’ı ile sosyal çevre ilişkilerinin geliştiği, sosyal medyada iş yapanların işlerini parlatabileceği, kısa yolculuklar yapabilecekleri etkiler taşıyor. 14 Mayıs-Temmuz arası Jüpiter’in yükseleninize girmesiyle kendinizi ön plana çıkartacağınız, yeni kararlarınızın olacağı, kendinizi daha güçlü ve enerjik hissedeceğiniz etkiler alacaksınız. 26 Mayıstaki dolunay ile kariyer alanınızda bir değişim yaşayabilir ve yeni kadersel kararlar almanızı sağlayan gündemler yaşayabilirsiniz.

Hepimize mutlu bir Mayıs ayı olmasını diliyorum.
Sevgi ve farkındalıkla.
Yazar: Özlem Aydın

Yorum yap

İnternet üzerinden dijital yayın hayatına ilk olarak 2013 yılında başlamış olan Varoluş Dergisi, kısa bir aradan sonra şimdi yeniden okurları ile birlikte. Değerli yazarlarımız, Spiritüalizm, Reiki, Yoga, Astroloji ve Yaşam alanlarında, siz değerli okurlarımız için yazıyor…

Arşivler