Varoluş Dergisi

2023 HEPİMİZİN FARKINDALIK KAZANDIĞI BİR YIL OLSUN

Canlarım hepinize merhaba, 2022 yılını bitirdiğimiz bu günlerde çok önemli bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. ‘Reiki İlahi Aydınlanma’ kitabımızda da bahsettiğimiz gibi: ‘Kişi en son hangi enerjiye uyumlanırsa aurasında o kalır,’ demiştik.

Bununla birlikte her platformda sözde enerjilerin aura sistemini bozduğunu, sonradan kişide zihinsel, fiziksel ve ruhsal hasar oluşturduğunu, akabinde de depresyon, bunalım ve panik atak gibi rahatsızlıkların oluşabileceğini hep anlatıyoruz.

Kitabımızı okuduktan, sohbetlerimizi dinledikten sonra önceden aldıkları sözde enerjilerin temizliği ve yeniden Usui Reiki’ye uyumlanmaları için bize başvuranların sayısı oldukça fazlayken, diğer yandan da hala çoğalarak devam eden sözde masterların, inatla bu sözde enerjilere insanları uyumlayıp onları dengesizleştirdiklerine de şahit oluyoruz. Sözde yeni çağ enerjileri ile aura sistemini allak bullak ettiklerinin farkında bile olmadan bunu yaptıklarına inanıyorum. Aslında kendileri de bu sözde enerjilerle auralarını kirletip çakralarını dengesizleştiriyorlar. Böylece hem kendilerine hem de uyumladıkları insanlara zarar veriyorlar. İnşallah bir gün bunun farkına varıp, hem kendilerine hem de diğer insanlara en büyük iyiliği yaparlar. Eğer bilerek bunu yapıyorlarsa, her şeyin farkındalarsa, bu yanlışı bile bile makam, mevki, mal, mülk, para için yapıyorlarsa o halde vay bu kişilerin hallerine der üzülürüm. Çünkü, bu insanlar hiç bir zaman aradıklarını bulamayacak, olmak istediklerini olamayacaklardır. Unutmayın; Allah, bu dünyada ne yapıldıysa (iyi ya da kötü) onu yaşatmadan canı almayacaktır.

İsmail hoca bunları niye yazıyor? Diye sorarsanız.. İnanın paraya, mala, mülke ihtiyacı olduğu için değildir. Benim doğruları anlatmak, söylemek, yazmak gibi kötü bir huyum (misyonum) var canlar. Ömrüm boyunca mağdurun yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Hep doğruları, yalnızca doğruları yazmaya, söylemeye devam edeceğim. O kadar insanla tanıştım ki dengeleri kaybolan, işte bu nedenledir bu yazıyı kaleme almam.

Çok önemli bir mevzu daha var ki o da beni derinden yaralıyor. İsmail Bülbül ekolündeyiz diyerek yapılan yanlışlara tahammülüm kalmadı artık. Ekol mekol ben bilmezdim, bunun adına ekol dediler ben de ekol diye yazıyorum. Cafcaflı oluyor zaar. 😅

Şaka bir yana, yahu ben kimseye zikir ya da esma vermem ama benim adımı söyleyerek bunu yapanların olduğunu duyuyorum.

Reiki 3b aşamada olan masterlarımızın ancak yakından ve 4 günde uyumlama yapabileceklerini söylememize ve bunu da onların bilmelerine rağmen yine de 1 günde uyumlama ya da uzaktan uyumlama yapanları duyuyorum. Ancak 13. gerçek Grandmaster aşamasından sonra uzaktan uyumlama yapılır derken galiba kendilerini aşağıladığımı falan düşünenler var ki bunlar böyle yapılıyor. Böyle düşünenler varsa aranızda lütfen beni yanlış anlamayın. Ben büyüğüm, ben falanım filanım durumu değildir bu durum. İnsanların sağlığı açısından çok ama çok önemlidir. Hem İsmail Bülbül’ün öğretileri ekolü falan deyip hem de böyle yapılmamalıdır. Ben ne söylüyorsam kendi söylediklerimi o şekilde uyguluyor ve yapıyorum. Ha bir de Reiki 1. Seviye uyumlamalar sonunda verilen 14 hareketi birer dakika yaptıranları duyuyorum. Yahu enerji 1,5 dakika da ancak aktif oluyor. Lütfen, rica ediyorum bu gibi durumlara dikkat edelim.

Teşekkür ederim.

Bu vesile ile ailelerinizle/ailelerimizle birlikte yeni yılın hepinize/hepimize mutluluk, sağlık, başarı getirmesini diliyorum..

İsmail BÜLBÜL

İsmail Bülbül

Ekolündeki uzmanlığı, aldığı dereceler ve kendi geliştirdiği özel terapi teknikleri ile, Dünyadaki sayılı Reiki öğretmenlerinden biri olan Usui Reiki 17. Işık Aşama Grandmaster Teacher İsmail Bülbül 33 yıldır yaşadığı Almanya'dan sonra şimdi Türkiye'de bulunmaktadır. Kendisi Reiki'de 17. Işık aşamada (son aşamadır) ve dünya çapında bu aşamada olan ilk 8 üstattan birisidir. Uzun araştırmaları sonucu, bir Uzak doğu felsefesi olarak algılanan Reiki'nin, Anadolu insanının oldukça aşina olduğu Sufizmle olan benzerliklerini keşfetmiş ve çalışmalarını bu yönde sürdürmüştür.

Ülkemizde şimdiye kadar Reiki'yi 4.aşamada olan Master'lardan duyduk ve onların aktardıklarıyla Reiki'yi kültür ve inancımıza uzak olan bir felsefe gibi tanıdık. Fakat Grandmaster Teacher İsmail Bülbül'ün Reiki hakkındaki derin bilgi ve deneyimi, ayrıca eğitimlerini ve terapilerini Sufizmle sentezleyerek sunması bu konuda bize yepyeni bir bakış açısı sunuyor. "

2007 Yılında, 14 yıllık Usui Reiki eğitimini bu ekole ait olan tüm aşamaları alarak tamamlamıştır. 17. (SON IŞIK) aşama (Dimensionale Reise) Zaman ve Mekan Üstü Yolculuk'u da alarak USUI REIKI ekolünde dünyada ilk 8 kişiden birisi olmuştur.

2 yorumlar

  • Ağzınıza yüreğinize ellerinize sağlık hocam iyiki varsınız iyiki sizinleyim sizinle olmaktan onur duyuyorum.. Sevgi ve ışıkla..

İnternet üzerinden dijital yayın hayatına ilk olarak 2013 yılında başlamış olan Varoluş Dergisi, kısa bir aradan sonra şimdi yeniden okurları ile birlikte. Değerli yazarlarımız, Spiritüalizm, Reiki, Yoga, Astroloji ve Yaşam alanlarında, siz değerli okurlarımız için yazıyor…

Arşivler