Varoluş Dergisi

SATÜRN KOVA

Satürn gezegenler arasında bize sorumluluk veren hayatta zorlukları gösterip onlardan ders çıkarmamızı sağlayan ve bizi eğiten bir gezegendir. Aslında Satürn, olmamız gereken kişiyi ve aşmamız gereken konuları bize gösterir. O yüzden de kişisel haritalarımızda önemli bir yere sahiptir. 24 Mayıs’tan beri Kova burcunda Retro da bulunan Satürn 12 Ekim itibari ile düz hareketine başlıyor. Bu da hayatımızda büyük değişimlere işaret ediyor. Kova çağında olduğumuz için Satürn’ün bu burçtaki düz hareketi hayatımıza birçok değişim ve yenilik katacak. Değişime açık olanları güzel zamanlar bekliyor. Burçlara göre etkisine göz atarken yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim. Bilmeyenler tabii ki Güneş burcunu okuyabilir:

Koç ve Yükselen Koç: Bu dönem arkadaşlarınızla ilgili konular gündemde olabilir. Yardıma ihtiyacınız olduğu bir konuda arkadaş çevrenizden destek görebilirsiniz. Aynı zamanda hayal ettiğiniz şeyleri yapmak için güzel bir döneme giriyorsunuz, mutlaka değerlendirin.

Boğa ve Yükselen Boğa: Kariyerinizde yeni sorumluluklar sizi bekliyor. Bu dönemde yaptığınız tüm aksiyonlar size güzel kapılar açacak. Terfi, iş değişimi yaşayabilirsiniz ya da kendi işinizi kurmak için adımlar atabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Yurt dışı, eğitim ve akademik konular bu dönemde gündeminizde olabilir. Özellikle uzun süredir almak istediğiniz bir eğitim varsa bu fırsatı hiç kaçırmayın derim. Çünkü bu dönem alacağınız eğitim daha sonra sizin kariyerinize çok katkı sağlayacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Miras, eş geliri, prim ve bonus gibi konularda uzun süredir yaşadığınız gecikme veya aksaklık varsa çözüme kavuşabilir. Bu konularla ilgili girişimde bulunabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Evlilikle ilgili sorumluluklar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. İlişkisi olanlar evlenebilir ya da ilişkisini ileri seviyeye çıkarabilir. Ayrıca iş kurma, ortaklık gibi konularda gündeminizde olabilir.

Başak ve Yükselen Başak: İşinizle ilgili kalıcı adımlar atılabilir. Devlet memurluğu ya da kendini işini yapma gibi konular gündeminizde olabilir. İşinizde fazla detaycı ve mükemmeliyetçi olacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Terazi ve Yükselen Terazi: İlişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler güzel haberler duyabilir. İlişkilerinizde sorumluluk alacağınız ve güzel enerjilerin hakim olacağı bir dönem olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep: Aile konuları gündeminizde olabilir. Ev, arsa alma gibi konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu dönem hayatınızda yaşayacaklarınız sizi olgunlaştıracak ve farklı bir noktaya getirecek. O yüzden her şeyi kendi hayrınız için kabullenin ve şükredin.

Yay ve Yükselen Yay: Araba almak isteyenler bu dönem bu konuyu gündemlerine getirecekler. Ayrıca iş seyahatlerinin, sunumların, mail trafiklerinin yoğun olacağı bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi ifade etme ve göstermek için uygun zamanlar olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Parasal olarak kendinizi tutmanız gereken bir dönem olacak. Yapacağınız yatırımlar güzel sonuçlar doğuracak. Sadece paranızı çok ve gereksiz harcamadan, tasarruf yapmanız gerekli olabilir. Ama bu dönem yapacağınız parasal yatırımlar ekonomik olarak sizi yükseltecek.

Kova ve Yükselen Kova: Kendinizi değiştirmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Kilo vermek, kendinize bakmak ve en önemlisi kendinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Genelde sosyal olduğunuz için bu dönem tam tersi içinize dönüp eksikliklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Psikolojik olarak zorlayıcı bir dönemden çıkıyorsunuz. Ruhunuza iyi gelecek şeyler yapmak sizi daha da motive edecek. Bu dönem değişecek ve kendinizi daha da iyi hissedeceksiniz. İnsanlarla aranıza mesafe koyabilir, meditasyon gibi ruhunuzu dinlendiren şeylere yönelebilirsiniz.

Satürn bizlere disiplini, odaklanmayı ve hayatın amacını öğretmeye geliyor. Umarım çok güzel bir dönem geçirirsiniz ve Satürn’ün size verdiklerini acısıyla, tatlısıyla kabul edersiniz. Bu kabulleniş emin olun ileriki dönemlerde size çok iyi gelecek ve hayatınıza güzellikleri getirecek.

Sevgi ile kalın.

Hazal TALAY

Hazal Talay

Ben Hazal TALAY. İstanbul’ da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi İşletme bölümü mezunuyum. Şu an bir firmada satış üzerine çalışıyorum. Aynı zamanda Astroloğum. Temel ve Orta Seviye Astroloji eğitimimi
tamamladım ve şu an İleri Seviye Astroloji eğitimine devam etmekteyim. EFT ve Reiki ile Astrolojiyi harmanlamak planlarım arasında. Bunun için eğitimlerime devam etmekteyim.

Yorum yap

İnternet üzerinden dijital yayın hayatına ilk olarak 2013 yılında başlamış olan Varoluş Dergisi, kısa bir aradan sonra şimdi yeniden okurları ile birlikte. Değerli yazarlarımız, Spiritüalizm, Reiki, Yoga, Astroloji ve Yaşam alanlarında, siz değerli okurlarımız için yazıyor…

Arşivler